У львівському парку облаштують новий спортмайданчик та зону для вигулу собак

У Львові з’явиться новий спортмайданчик та місце для вигулу собак

Міськрада погодила облаштування нових зон у парку "Горіховий гай"

У Львові облаштують новий спортивний майданчик та місце для вигулу собак у парку "Горіховий гай". Рішення про це рішення ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради 29 липня.

Фінансуватиме проєкт приватна фірма

Відповідальним за реалізацію проєкту призначили дочірнє підприємство "Боднарівка", яке входить до складу Львівського комунального підприємства "Зелений Львів". Фінансувати проєкт буде приватна компанія — ТзОВ "Каскадбуд". Вона оплатить розробку проєктної документації, проведення експертизи та всі будівельні роботи.

"Боднарівка" має розробити проєкт, укласти договори з "Каскадбудом" та підрядниками, а потім проконтролювати виконання робіт. Після завершення будівництва новий майданчик перейде на баланс "Боднарівки". Згідно з проєктом, на території парку повинні облаштувати новий майданчик для занять спортом та спеціально обладнане місце для вигулу домашніх тварин.

За даними аналітичної системи YouControl ТзОВ "Каскадбуд" створене у Львові понад 17 років. Фірма займається будівництвом, а її власником є Тарас Зубик. Йому також належить будівельна компанія ТзОВ “Бібуд”, “Львівський проектний інститут”, ТзОВ “Агро-Органік-Інвест” та птахоферма ТзОВ “Свійська птиця”. Також Тарас Зубик є уповноваженою особою в ПрАТ “Львівський проектний інститут”, що входить до групи компаній “Софтсерв-Консалтинг”.

Нагадаємо, минулого року батьки у Львові написали колективну скаргу про те, що в парку Горіховий Гай знесли майданчик, натомість новий майданчик не встановили.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності