За вихідні патрульні Львова виявили наркотики у п’яти чоловіків

Наркотики

Патрульні поліцейські виявляли наркотики під час перевірки документів, зупинки за порушення ПДР та виклику про домашнє насильство

За вихідні, 27 та 28 липня, патрульні на вулицях Львова виявили п'ятьох чоловіків з наркотичними речовинами. Про це в понеділок, 29 липня, повідомили на сторінці патрульної поліції міста.

Порошок у шкарпетці

Перший випадок стався на вулиці Дністерській. “34-річний чоловік вживав нецензурну лексику та не виконував законних вказівок поліцейських”, — йдеться у повідомленні патрульних. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у шкарпетці чоловіка порошкоподібну речовину білого кольору, ймовірно, наркотичної дії.

Порушник ПДР з наркотиками

У Львові на вулиці Шевченка за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили 35-річного водія Chevrolet Lanos. Під час поверхневої перевірки в автомобілі інспектори виявили коробку, всередині якої була речовина зеленого кольору.

Зіп-пакети із забороненою речовиною

Також на вулиці Шевченка у Львові інспектори зупинили для перевірки 58-річного чоловіка. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у нього пластикову коробку. У ній, у зіп-пакетах, була заборонена речовина.

Шприц з невідомою речовиною

28 липня інспектори зупинили для перевірки документів 40-річного чоловіка. На вимогу патрульних чоловік не пред‘явив жодних документів. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у чоловіка шприц із невідомою речовиною.

Домашнє насильство та вживання наркотиків

Під час опрацювання поліцейськими виклику про домашнє насильство у Винниках, 23-річний чоловік зізнався, що вживає наркотичні речовини. Він показав свою кімнату, де інспектори побачили пластикові пляшки та скляні колби із залишками невідомої речовини, ймовірно, наркотичної дії.

В усіх перелічених випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, співробітники управління боротьби з наркозлочинністю Волинської області затримали на одній з львівських вулиць 21-річного чоловіка, який реалізовував психотропні речовини. При собі він мав 30 закладок з, ймовірно, психотропною речовиною Альфа PVP. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності