Дорогу на проспекті Чорновола у Львові відремонтують за 600 тис. грн

На проспекті Чорновола у Львові зроблять ремонт за 600 тис. грн

Ремонтними роботами займатиметься приватне підприємство “Рома”

У Львові у п’ятницю, 26 липня, Галицька райадміністрація уклала договір з ПП “Рома” про ремонт дороги на проспекті Чорновола. За 600 тис. грн підрядник має зробити, зокрема, картовий і ямковий ремонт. Про це йдеться у договорі, який оприлюднили на сайті Prozorro.

Підрядник дає гарантію на три роки

Згідно з договором, загальна вартість ремонтних робіт дороги на проспекті Чорновола разом з ПДВ складає 597,4 тис. грн. Підрядник має фрезерувати та заасфальтувати пошкоджені ділянки дорожнього полотна загальною площею 850 кв. м, а також провести ямковий ремонт площею 72 кв. м. Коли ремонтуватимуть одну смугу проїжджої частини — рух на іншій має бути безперебійним. Ремонтні роботи стартують у липні і мають завершитись у вересні цього року. Термін якості, який гарантує підрядник — три роки.

До слова, за даними аналітичної системи YouControl, ПП “Рома” зареєстроване у Раві-Руській на вулиці Воїнів УПА. Компанія працює протягом 28 років та займається в основному допоміжним обслуговуванням наземного транспорту. Власником фірми є Роман Демчина.

Нагадаємо, нещодавно Львівська міськрада надала гарантію на кредит у 9,8 млн євро для реконструкції вулиць Мазепи та Грінченка. Крім того, у Львові підрядник відшкодує понад 240 тис. грн за завищену вартість ремонту вулиці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності