Львів’янин уник покарання за вибух навчальної гранати в будинку

Львів'янина не покарали за вибух навчальної гранати в будинку

П’яний чоловік активував навчальну гранату в будинку на вулиці Володимира Великого

Франківський районний суд Львова закрив справу проти чоловіка, якого звинувачували у незаконному використанні навчальної гранати. П’яний Микола Я. активував гранату в будинку на вулиці Володимира Великого, однак уник покарання. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 25 липня у Єдиному державному реєстрі.

Навчальна граната вибухнула в будинку

Матеріали справи свідчать, що випадок трапився 17 квітня цього року о 23:24 у будинку на вулиці В.Великого, 35, що у Львові. Микола Я. “перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, застосував пристрій, а саме: ручна навчальна граната "Піро Ф-1" в населеному пункті та не встановленому для цього місці”. За правопорушення чоловік міг сплатити штраф, однак суддя Юлія Марків ухвалила рішення закрити провадження через те, що минув тримісячний строк для накладення адміністративного стягнення. Порушник не прийшов на судове засідання, хоча суд належним чином повідомив його про час та місце розгляду справи.

До слова, Законодавство України вимагає накладати адміністративне стягнення не пізніше, ніж через три місяці після скоєння правопорушення. Постанову можна оскаржити протягом десяти днів з дня її винесення.

Нагадаємо, нещодавно 50-річний львів’янин кинув на подвір’я гранату і втік. Крім того, раніше у приміщенні ТЦК та СП на Львівщині вибухнула граната.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності