• Головна
  • Новини Львова
  • "За що ти її вбив?" — донька Ірини Фаріон звернулася до підозрюваного у вбивстві на суді

"За що ти її вбив?" — донька Ірини Фаріон звернулася до підозрюваного у вбивстві на суді

Донька Ірини Фаріон звернулася до підозрюваного у вбивстві на суді

Донька Софія запитала вбивцю, як би він почувався, якби хтось вбив його матір

26 липня у Львові почалось судове засідання щодо вбивства відомої української політикині та мовознавиці Ірини Фаріон. ЇЇ донька Софія звернулася безпосередньо до підозрюваного у вбивстві В’ячеслава Зінченка. Вона емоційно розповіла про те, як цей злочин вплинув на її родину.

Донька також поділилася деталями останніх хвилин життя матері. За її словами, о 19:30 Ірина Фаріон надіслала повідомлення про те, що викликала таксі. Через хвилину сталося вбивство. Софія наголосила, що вони продовжуватимуть боротьбу за справедливість у цій справі.

“Ти розумієш, що у неї було двоє внуків, які любили її понад усе життя. Ти забрав їхню бабусю найкращу. Ти забрав борчиню за українську мову та українську націю. Ти розумієш, що ти зробив? Але у твоїй тупій голові це ніколи не вкладеться, бо ти не маєш серця, ти не маєш душі. Я тобі класну деталь скажу — її справа буде жити вічно, її ідеї і цінності. А ти здохнеш. Ти б хотів, щоб вбили твою маму? підійшли впритул і вбили? Ти перекреслив життя своїм батькам”, — заявила донька Софія.

Вона також запитала хлопця, за що він вбив її матір, але відповіді на свої запитання вона не отримала.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ розповів про деталі розслідування вбивства Ірини Фаріон. Камера відеоспостереження не зафіксувала момент вбивства. На місці вбивства Ірини Фаріон знайшли спортивну гільзу розміром 9 на 18 міліметрів. У МВС наголосили, що це не бойовий патрон. Крім цього, правоохоронці вважають, що підозрюваний, якого затримали у Дніпрі 25 липня, вже готувався до наступної операції з можливої ліквідації інших людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності