Підозрюваний у вбивстві Фаріон міг готувати нові замахи — правоохоронці

Підозрюваний у вбивстві Фаріон міг готувати нові замахи

Про це свідчать дані, отримані з мобільного телефону затриманого

Правоохоронці вважають, що підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон, якого затримали у Дніпрі 25 липня, вже готувався до наступної операції з можливої ліквідації інших людей. Про це 26 липня розповіли на брифінгу у Львові.

Про це, на думку правоохоронців, може свідчити те, що підозрюваний вже за два дні після убивств, 21 липня, почав відстежувати сайти інших депутатів та посадовців. Перелік цих відео та сторінок знайшли під час огляду мобільного телефону затриманого. Усіх імен та прізвищ тих, інформацію про кого шукав затриманий, не оприлюднили. Назвали лише одне — нардепа Максима Бужанського.

Зараз перевіряють причетність затриманого до неонацистського руху та його зв’язки на території Росії та України. Також перевірять, чи були у нього спільники у Львові. Також правоохоронці встановлюють де затриманий міг навчатися стрілецької справи. Зброю, з якої він стріляв у Ірину Фаріон ще не знайшли. Проте затриманий вже сказав, що заховав її.

О 13:00 у галицькому суді Львова розпочнеться розгляд про обрання затриманому запобіжного заходу.

Нагадаємо, на місці вбивства Ірини Фаріон знайшли спортивну гільзу розміром 9 на 18 міліметрів. У МВС наголосили, що це не бойовий патрон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності