У Львові презентуватимуть війська Сил Безпілотних Систем

У Львові пройде презентація військ Сил Безпілотних Систем

Презентацію проведуть 27 липня на таємній локації

У суботу, 27 липня, у Львові проведуть презентацію військ Сил Безпілотних Систем. Під час неї можна буде дізнатися більше про новий рід військ та систему рекрутингу до нього, а також познайомитися з командиром СБС. Охочим відвідати презентацію потрібно зареєструватися.

Презентація розпочнеться о 13:00 у суботу, 27 липня. Локацію організатори не розголошують — її повідомлять усім зареєстрованим учасникам за 12 годин до початку. Під час презентації відвідувачам розкажуть більше про специфіку роботи Сил Безпілотних Систем та процес рекрутингу до військ. Також у гостей буде можливість познайомитися з командиром СБС Вадимом Сухаревським та зареєструватися на співбесіду щодо вступу до Сил Безпілотних систем.

“Структура Сил Безпілотних Систем, процес мобілізації та супроводження, шлях рекрута та деталі бойової роботи — усі ці питання буде обговорено на зустрічі, що буде гарним початком, якщо Ви чекали можливості проявити себе у лавах Збройних сил України”, — зазначили організатори.

Охочим відвідати презентацію потрібно зареєструватися за цим посиланням.

До слова, Сили Безпілотних Систем — перший у світі окремий рід військ, який через технологічний характер війни проти Росії використовує у своїй роботі роботизовані системи — земні, повітряні та морські дрони.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності