У львівській лікарні св. Миколая відремонтують фасад за майже 54 млн грн

У Львівській дитячій лікарні за грантових 54 млн грн зроблять ремонт

Перше ТМО Львова уклало договір із компанією “Вельт Кепітал” про утеплення фасаду лікарні на вулиці Орлика

У четвер, 25 липня, перше ТМО Львова уклало договір з підрядником на 54 млн грн про капітальний ремонт фасаду дитячої міської лікарні Святого Миколая. Про це йдеться у договорі, який оприлюднили на сайті Prozorro. Раніше перше ТМО перемогло в конкурсі та виграло грантові гроші на реалізацію проєкту від Європейського інвестиційного банку.

Підрядник утеплить фасади лікарні

Згідно з договором, загалом ремонт фасаду лікарні, що на вулиці Пилипа Орлика, 4 у Львові, вартує 53 млн 590 тис. грн разом із податками. Зокрема 8,9 млн грн ПДВ сплатять коштом місцевого бюджету, решту — коштом спецфонду.

Підрядник, ТОВ “Вельт Кепітал”, має закінчити роботи до кінця цього року. Термін гарантії якості ремонту — 10 років. Йдеться про утеплення трьох будівель:

  • Корпусу патології
  • Поліклініки з харчоблоком та конференцзалом
  • Головного корпусу блоку №2

Львівське ТМО перемогло в конкурсі від міністерств

Також у договорі зазначено, що він діє на підставі фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком, а саме проєкту “Надзвичайна кредитна програма для відновлення України” від 22 грудня 2014 року Раніше три львівських проєкти, серед яких проєкти ТМО, здобули перемогу у конкурсі від двох зазначених міністерств. Окрім дитячої лікарні, мають утеплити і лікарню Святого Луки, що на вулиці Навроцького, 23.

До слова, ТОВ “Вельт Кепітал”, яке має зробити ремонт лікарні, за інформацією аналітичної системи YouControl, зареєстроване у Львові і працює протягом 8 років. Засновницею компанії є Тетяна Павленко, а займається “Вельт Кепітал” будівництвом житлових і нежитлових будівель. Окрім того, компанія неодноразово ставала об’єктом журналістських розслідувань. Зокрема на Львівщині, як писало видання “Наші гроші”, компанія завищила ціни на закупівельні товари для ремонту сільської школи у Солонківській ОТГ.

Нагадаємо, ТОВ “Вельт Кепітал” також нещодавно підписало договір з Львівською психіатричною лікарнею про капітальний ремонт головного корпусу, та облаштування прилеглої території за 40 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності