У Львові паркування на ще шести вулицях стане платним

У Львові паркування на ще шести вулицях стане платним

На шести платних майданчиках загалом є 108 місць для паркування, 13 з них передбачені для людей з інвалідністю

У Львові ще на шести вулицях облаштували платні паркувальні майданчики. Всі вони розташовані у третій та четвертій зонах паркування, тож ціна за годину користування ними становитиме десять та п’ять грн/год відповідно. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради у середу, 24 липня.

Платним паркування тепер стало на майданчиках, що розташовані на вулицях Снопківській, Турецькій, Устияновича, Кобилянської, Турянського та Яцкова. Загалом на цих майданчиках є 108 машиномісць, з яких 13 передбачені для людей з інвалідністю. Оплатити паркування можна буде безконтактно — за допомогою QR-коду на інфощиті та через застосунки EasyPay, Приват24, UNIP. Для того, щоб оплатити паркування готівкою, водіям потрібно буде знайти найближчий до паркувального майданчика термінал EasyPay. Працюватимуть паркувальні майданчики у будні з 08:00 до 20:00.

Нові платні паркувальні майданчики:

  • вулиця Снопківська — від буд. №5 до буд. №45. Налічує 48 паркомісць, п’ять з них для людей з інвалідністю. Найближчий термінал EasyPay розташований на вулиці Ш.Руставелі, 40 у магазині "Рукавичка".
  • Вулиця Турецька — біля будинків №2 - №7. Налічує сім паркомісць, з них одне — для людей з інвалідністю. Термінал EasyPay є на вулиці Зарицьких навпроти будинку №18.
  • Вулиця Устияновича — навпроти корпусу №10 НУ “Львівська політехніка”. Налічує шість паркомісць, з них одне для людей з інвалідністю. Термінал EasyPay розташований на вулиці Степана Бандери, 17.
  • Вулиця Ольги Кобилянської  — біля будинків №5 – №7. Налічує десять паркомісць, з яких одне для людей з інвалідністю. Термінал EasyPay є на вулиці Івана Франка, 66.
  • Вулиця Осипа Турянського — від вул. Шевченка до вул. Д.Гуні. Налічує  15 паркомісць, з них два — для людей з інвалідністю. Термінали EasyPay є на вулиці Шевченка, 49, 51.
  • Вулиця М. Яцкова — біля буд. №80, №80 а, №80 б на вулиці Шевченка. Налічує 22 паркомісця, з них три — для людей з інвалідністю. Термінал EasyPay є на вулиці Шевченка, 80, у магазині "Близенько".

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності