У львівському трамваї пасажир напав на контролерок

Фото нападника

Чоловік не завалідував проїзд і вдарив контролерку, яка це виявила

Під час перевірки оплати проїзду у львівському трамваї пасажир напав на двох контролерок. Чоловік розлютився після того, як працівниці “Львівавтодору” виявили, що він не завалідував свій проїзд. Правоохоронці склали на нападника протокол за статтею про хуліганство. Про це у вівторок, 23 липня, повідомила пресслужба ЛКП “Львівавтодор”.

Нападника судитимуть за хуліганство

Як розповіли у компанії, інцидент трапився близько 12:30 у неділю, 21 липня, у трамваї №3. Дві контролерки перевіряли пасажирів та виявили, що один з них не завалідував проїзд. Чоловік запевняв, що оплатив проїзд, при цьому поводився агресивно, і після додаткової перевірки почав лаятись та погрожувати працівницям “Львівавтодору”. Раптово пасажир підійшов до однієї з контролерок і вдарив її в обличчя, після чого вдарив іншу по голові.

Напад на працівниць контролю ЛКП “Львівавтодор” 21 липня близько 12:30 двоє контролерок здійснювали перевірку оплати проїзду у трамваї №3. В одного з пасажирів зафіксували незавалідваний проїзд, але він з цим не погоджувався і поводився агресивно. Після пояснень та додаткової перевірки через валідатор, яка підтвердила відсутність успішної реєстрації, пасажир розпочав погрожувати фізичною розправою. І вдарив працівниць контролю оплати в обличчя.“Ми з колегою перевіряли оплату проїзду. Під час перевірки одного з пасажирів виявили, що у нього відсутня успішна валідація. Однак чоловік це заперечував і сказав, що валідувався. Ми запропонували підійти до валідатора та разом додатково перевірити. Коли він приклав свою картку – з'явився червоний хрестик, тобто проїзд незавалідований. Після цього він розпочав кричати, лаятися та напав на мене. На прохання заспокоїтися, погрожував фізичною розправою та раптово вдарив мене в обличчя. Крім того, підійшов до іншої працівниці контролю і також вдарив по голові. Дуже неприємна ситуація, адже ми просто виконували свою роботу. Досі у шоковому стані, пощастило лише, що відбулися синцями. Також щиро вдячні всім небайдужим пасажирам, які були у трамваї і миттєво втрутилися у ситуацію – стали на наш захист та намагалися зупинити агресивного чоловіка”, – розповіла одна з контролерок, що працювала на маршруті. Зазначимо, на місце пригоди контролерки одразу викликали наряд поліції. На пасажира склали протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Згідно цієї статті, максимальне покарання – до 15 діб адміністративного арешту. Наразі очікуємо рішення суду. Відповідні дії абсолютно неприпустимі! Безпека наших працівників і пасажирів завжди є головним пріоритетом! Дякуємо небайдужим пасажирам та правоохоронцям за оперативну реакцію.

Posted by ЛКП "Львівавтодор" on Tuesday, July 23, 2024

“Дуже неприємна ситуація, адже ми просто виконували свою роботу. Досі у шоковому стані, пощастило лише, що відбулися синцями. Щиро вдячні всім небайдужим пасажирам, які були у трамваї та миттєво втрутилися у ситуацію — стали на наш захист та намагалися зупинити агресивного чоловіка”, — розповіла одна з постраждалих контролерок.

До зупинки трамвая одразу викликали правоохоронців. Працівники поліції скали на правопорушника протокол за статтею про дрібне хуліганство. Нападникові загрожує до 15 діб адміністративного арешту, міру покарання обере суд.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності