П’яна рівнянка на електросамокаті збила пішохода у Львові

Самокати у Львові

Жінка вночі їхала п’яною на електросамокаті Wings по вулиці Личаківській

Суд у Львові постановив оштрафувати мешканку Рівного за ДТП на електросамокаті. Порушниця вночі їхала п’яною на самокаті і збила пішохода. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 22 липня у Єдиному державному реєстрі.

Пішохід отримав травми

Як зазначено у матеріалах справи, ДТП трапилась 15 червня цього року близько 23:45 на вулиці Личаківській, 122. Анастасія Д. керувала електросамокатом Wings у стані алкогольного сп'яніння, не впоралася з керуванням та наїхала на пішохода. Внаслідок ДТП пішохід отримав травми. “В судовому засіданні свою вину у вчиненні правопорушення визнала, просила не застосовувати до неї суворого стягнення,” — зазначено у постанові.

Суддя визнав Анастасію Д. винною у порушенні правил дорожнього руху та наклав на порушницю штраф розміром 850 грн. Також вона має сплатити судовий збір — 605 грн 60 коп. Постанову можна оскаржити протягом десяти днів з дня її винесення.

Нагадаємо, в червні у Львові водій автобуса збив 12-річного хлопчика на самокаті. Крім того, раніше 15-річна школярка на електросамокаті збила львів'янку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності