• Головна
  • Новини Львова
  • На площі Соборній у Львові через ремонт зупинки до кінця літа не зупинятимуться трамваї

На площі Соборній у Львові через ремонт зупинки до кінця літа не зупинятимуться трамваї

трамвайна зупинка на площі Соборній

На час ремонтних робіт кінцеву зупинку трамваїв №3 та №8  з площі Соборної перенесуть

У Львові на площі Соборній облаштовуватимуть трамвайну зупинку, щоб зробити її доступною. На час ремонту тут не зупинятимуться трамваї. Про це 22 липня повідомили у Львівській міській раді

У Львові відремонтують та зроблять доступною трамвайну зупинку на площі Соборній. Зокрема, щоб забезпечити безбар’єрність посадки та висадки для пасажирів, посадковий майданчик підвищать до рівня першої сходинки трамваїв. Також там облаштують тактильні смуги.

“Облаштовувати зупинку розпочнуть у понеділок, 29 липня. Триватимуть роботи орієнтовно місяць”, - зазначив заступник керівника управління безпеки та вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка. За інформацією Галицької районної адміністрації, вартість робіт складе орієнтовно 230 тис. грн.

На час ремонтних робіт кінцеву зупинку трамваїв №3 та №8  з площі Соборної перенесуть на зупинку “Шухевича”.

“Трамваї №3 та №8 курсуватимуть за звичними маршрутами, але на площі Соборній не будуть здійснювати посадку та висадку пасажирів, а лише розвертатимуться. Натомість висадка пасажирів, що їхатимуть до центру міста, здійснюватиметься на одну зупинку швидше – на “Шухевича” Посадка пасажирів у напрямі від центра міста здійснюватиметься на наступній після Соборної зупинки за маршрутом – “Шухевича””, - пояснив Павло Сирватка.

Нагадаємо, у Львові облаштують нову зупинку навпроти Личаківського військового кладовища

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності