У 4-й поліклініці Львова зроблять капітальний ремонт відділення за 17 млн грн

4-та львівська поліклініка за 17 млн грн відремонтує відділення

У лікарні відремонтують приміщення восьмого поверху відділення променевої діагностики та центру здоров’я жінки

У п’ятницю, 19 липня, 4-та міська поліклініка Львова уклала договір на понад 17 млн грн із підрядником про капітальний ремонт одного з відділень. Йдеться про приміщення восьмого поверху променевої діагностики та центру здоров’я жінки.

Гарантія якості виконаних робіт 10 років

Як зазначено у договорі, виконавцем ремонтних робіт у поліклініці на проспекті Червоної Калини, 68, буде ПП “Форміка I К”. Підприємство за 17,2 млн грн має зробити капітальний ремонт восьмого поверху до 31 грудня 2025 року. Гарантія якості виконаних робіт згідно з договором — 10 років.

Будівельні роботи, включно з податками, вартуватимуть понад 16 млн грн, а устаткування, меблі та інвентар разом з податками — 1,2 млн грн. За 2024 рік підрядник отримає 10 млн грн, а наступного року — решту 7,2 млн грн.

За даними аналітичної системи YouControl, приватне підприємство “Форміка I К” заснував 16 років тому Віктор Трубін. Зареєстрована компанія у селі Малечковичі, що в Пустомитівському районі. Основним видом діяльності “Форміка I К” є будівництво, але окрім цього підприємство виготовляє меблі для офісів та магазинів та займається гуртовою торгівлею деревиною, будматеріалам та санітарно-технічним обладнанням.

Нагадаємо, 19 липня договір про капітальний ремонт уклала Львівська обласна психіатрична лікарня. За 40 млн грн ТОВ “Вельт Кепітал” має відремонтувати головний корпус лікарні та облаштувати прилеглу територію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності