У Львові під час перевірки у водія знайшли перероблений стартовий пістолет

У Львові під час зупинки у водія знайшли стартовий пістолет

Чоловіка зупинили патрульні на вул. Моторній

У Львові патрульні поліцейські знайшли у водія ВАЗ 2108 стартовий пістолет з ознаками перероблення під бойовий. Під час поверхневої перевірки водій намагався позбутися пістолета, повідомила пресслужба Патрульної поліції Львівської області, 19 липня.

Водія зупинили на вул. Моторній

Як йдеться у повідомленні патрульних, вони зупинили водія ВАЗ на вул. Моторній через порушення правил дорожнього руху. “У порушника ПДР виявили предмет схожий на пістолет з ознаками переробки. Під час поверхневої перевірки водій спробував позбутися предмета схожого на пістолет. Він кинув його під сидіння автомобіля. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Виявилося, що це стартовий пістолет, ймовірно, перероблений під бойові набої. Магазин був споряджений патронами” — йдеться у повідомленні Патрульної поліції.

На чоловіка винесли постанову за порушення правил дорожнього руху. Йому також загрожує кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, нещодавно у Яворівському районі Львівщини поліцейські повідомили про підозру у хуліганстві чоловіку, який стріляв в односельчан. 56-річний житель селища Івано-Франкове зробив шість пострілів гумовими кулями з травматичного пістолета та поранив місцевого мешканця. З його пояснень, вони порушували режим тиші, розпиваючи алкоголь та галасуючи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності