На війні загинув провідний інженер "Львівводоканалу"

Богдан Грицків

Богдан Грицків загинув 10 липня на Харківщині поблизу Чугуєва під час виконання бойового завдання.

На війні з Росією загинув провідний інженер відділу ремонтно-будівельних робіт і благоустрою “Львівводоканалу” Богдан Грицків. Про це 17 липня повідомили у “Львівводоканалі”.

Богдан Грицків працював у “Львівводоканалі” з 2012

У повідомленні йдеться, що Богдан Грицків працював у “Львівводоканалі” з 2012 року. Прийшов на підприємство на посаду водія. Мав вищу економічну освіту.

“Добре зарекомендував себе як відповідальний фахівець, грамотний, людяний, працелюбний, компанійський. Тож у короткий час пішов на підвищення і був переведений спочатку на посаду інженера, згодом інженера 2 категорії, інженера 1 категорії, а з 3 липня 2019 року– провідного інженера відділу ремонтно-будівельних робіт і благоустрою “Львівводоканалу”. Неодноразово виконував обов’язки начальника відділу”, — йдеться у повідомленні “Львівводоканалу”.

Позивний “Паух”

Богдан Грицків був мобілізований у березні 2024 року. Проходив навчання у лавах ЗСУ. Служив на Харківському напряму. Був на одній із найнебезпечніших позицій – командир взводу штурмовиків. Мав позивний “Паух”.

“Постійно підтримував зв’язок з керівником і колегами. Ще у травні усі “львівводоканалівці” долучались до збору коштів на екіпірування для Богдана. “Паух” тричі успішно виводив своїх хлопців на штурм. Відчував свою відповідальність за кожного солдата і кожну дію. Після одного із бойових виходів він довго не виходив на зв'язок. А потім прийшло болюче повідомлення...”, — розповіли у “Львівводоканалі”.

Загинув на Харківщині

Богдан Грицків загинув 10 липня на Харківщиніп облизу Чугуєва під час виконання бойового завдання. Богдану Грицківу у квітні виповнилось 35 років. У нього залишилось двоє малолітніх дітей, дружина, мати та велика родина.

Прощання

18 липня о 10:00 військовий кортеж буде проїжджати повз офіс "Львівводоканалу" (вулиця Зелена, 64). Об 11:00 буде прощання з Богданом Грицківим у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (Львів, Театральна, 11). О 12:00 - відбудеться чин поховання на Марсовому полі. Автобус "Львівводоканалу" буде супроводжувати усю похоронну процесію — для охочих долучитись.

Нагадаємо, 3 липня на війні загинув 35-річний жовківець Андрій Куценко — переможець та призер міжнародних змагань, учасник чемпіонатів Європи та світу, багаторазовий чемпіон України, майстер спорту України міжнародного класу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності