• Головна
  • Новини Львова
  • Начальник відділу Сихівської райадміністрації уник покарання за вибоїну на дорозі

Начальник відділу Сихівської райадміністрації уник покарання за вибоїну на дорозі

Крихітні вибоїни на дорозі спричинили ДТП: оштрафували начальника комунального відділу

Через ушкодження дороги у кілька квадратних сантиметрів трапилась ДТП

Начальника відділу комунального господарства Сихівської райадміністрації ЛМР судили за вибоїну на дорозі. Обвинувачений не вжив заходів, аби ліквідувати чи огородити яму, через що трапилась аварія. Попри це, Іван Залуцький уник покарання. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 16 липня у Єдиному державному реєстрі.

Вибоїна призвела до ДТП

Згідно з матеріалами справи, начальника ВКП Івана Залуцького притягнули до адміністративної відповідальності через вибоїну на дорозі розміром 1,2 на 7 см. і 0,9 см на 2 см, яка стала причиною до ДТП. 30 березня цього року на вулиці Панаса Мирного, 11 автомобіль Audi А3 в’їхав у вибоїну і через це потрапив в аварію.

“Будучи відповідальною особою за експлуатаційний стан, не вжив належних заходів щодо ліквідації або належним чином огородження вибоїни … на проїзній частині вулиці чим порушив правила, норми та стандарти утримання вулиці і доріг”, — йдеться у постанові суду.

Як зазначили у постанові, правопорушник у судове засідання не прибув. Справу закрили через закінчення строку накладення адмінстягнення.

Нагадаємо, у травні завдяки петиції обурених мешканців у Львові відремонтували аварійну дорогу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності