У Львові 25-річного водія затримали за пропозицію хабаря поліцейським

У Львові 25-річний водій хотів дати хабаря поліцейським

Водія затримали за порушення правил ПДР і виявили, що у нього немає водійських прав

У Львові правоохоронці затримали 25-річного водія за спробу дати хабар патрульним поліцейським. Його зупинили за порушення правил ПДР і під час перевірки виявили, що у водія не було водійського посвідчення, повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Двічі судимий водій без водійського посвідчення

Патрульні зупинили 25-річного водія вранці 15 липня за порушення ПДР. “Під час розмови з поліцейськими, чоловік нервував і відмовлявся надавати документи та називати свої дані. Він почав пропонувати патрульним 3 тисячі гривень. Інспектори попередили його про відповідальність, натомість водій збільшив суму до 10 тисяч гривень. На місце події викликали слідчо-оперативну групу” — йдеться в повідомленні поліції.

Виявилося, що 25-річного чоловіка двічі штрафували за водіння в нетверезому стані, а також він був судимий за невиконання рішення суду. Водійського посвідчення у водія не було. Патрульні винесли на нього постанову за відсутність документів. Тепер порушнику загрожує кримінальна відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди поліцейському.

Нагадаємо, нещодавно суд оштрафував водія за пропозицію хабаря патрульним. Чоловік порушив ПДР і, щоб уникнути покарання, запропонував поліції 6 тис. грн хабаря.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності