• Головна
  • Новини Львова
  • Львів’янин легалізував понад пів мільйона гривень за допомогою фальшивих паспортів

Львів’янин легалізував понад пів мільйона гривень за допомогою фальшивих паспортів

Паспорт

Чоловік користувався підробленими паспортами, виданими на іншу людину

Детективи БЕБ у Львівській області повідомили про підозру львів’янину, який використав підроблені документи для відкриття рахунків у банку. Чоловік надав фальшиві паспорти — громадянина України зразка 1994 року та закордонний паспорт з анкетними даними іншої особи. Про це 12 липня повідомили у Бюро економічної безпеки.

“Мешканець Львівщини використав підроблені документи громадянина України для державної реєстрації фізичної особи - підприємця та відкриття рахунків у банківських установах й незаконного доступу до них. Надаючи послуги з ремонту обладнання підозрюваний одержав та легалізував понад півмільйона гривень”, — йдеться у повідомленні.

Чоловіку повідомили про підозру у підробленні документів, незаконних діях з цими документами та легалізації майна. Підозрюваному обрали запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Золочівщині судитимуть 33-річного ексголову сільради за підробку заповіту. Зловмисник підробив заповіт померлої пенсіонерки, щоб привласнити її землю.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності