• Головна
  • Новини Львова
  • Петиція про запуск маршрутки до лікарні "Охматдит" у Львові набрала необхідну кількість голосів

Петиція про запуск маршрутки до лікарні "Охматдит" у Львові набрала необхідну кількість голосів

Петиція про запуск маршрутки до лікарні "Охматдит" набрала необхідну кількість голосів

Тепер петицію розглянуть на сесії депутати Львівської міської ради

У середу, 10 липня, петиція про запуск громадського транспорту до дитячої лікарні "Охматдит" у Львові зібрала необхідні 500 голосів. Тепер депутати повинні розглянути її на сесії Львівської міськради.

За 9 днів до завершення петиція зібрала 517 голосів

Ще 20 травня на порталі е-петицій у Львові зареєстрували петицію з вимогою запустити громадський транспорт по вулиці Лисенка до дитячої лікарні "Охматдит", яка розташована на вулиці Лисенка, 31. Як зазначила авторка петиції — менеджерка із соціальної та корпоративної діяльності “Охматдиту” Галина Продан, цей медичний заклад є надкластерною дитячою лікарнею, яка надає високоспеціалізовані медичні послуги. Однак дістатися лікарні громадським транспортом складно через відсутність прямого транспортного сполучення.

“Сьогодні батьки дітей, яким необхідна медична допомога, мають складнощі з доступом до закладу через відсутність громадського транспорту по вулиці, що веде до лікарні. Запуск маршруту громадського транспорту до дитячої лікарні дозволить батькам з легкістю дістатися до нашого закладу з дітьми, забезпечуючи швидкий та зручний доступ до медичних послуг”, — йдеться у повідомленні лікарні.

Також у цьому районі розташована “Домівка врятованих тварин”, декілька освітніх закладів та Високий замок, тому авторка петиції наголошує, що новий маршрут буде корисним не лише для пацієнтів лікарні. Станом на 10 липня петиція зібрала 517 підписів, це означає, що тепер її мають розглянути депутати Львівської міської ради.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели у лютому 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності