На війні загинув титулований львівський велосипедист та чемпіон України

Андрій Куценко

Андрій Куценко представляв Львівщину у національній збірній команді з велоспорту на треку. З початком повномасштабного вторгнення повернувся з Італії, де проживав з сім’єю, і добровольцем вступив до лав ЗСУ

3 липня на війні загинув 35-річний жовківець Андрій Куценко — переможець та призер міжнародних змагань, учасник чемпіонатів Європи та світу, багаторазовий чемпіон України, майстер спорту України міжнародного класу. Про це 8 липня повідомили у Відділенні НОК України у Львівській області. Упродовж десяти років (2006-2016) Андрій Куценко представляв Львівщину у національній збірній команді з велоспорту на треку.

Після закінчення Жовківської ЗОШ 1 навчався у Львівському державному університеті фізичної культури імені Боберського. Пізніше проходив службу за контрактом на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міноборони України.

З початком повномасштабного вторгнення російських загарбників повернувся з Італії, де проживав з сім’єю, і добровольцем вступив до лав ЗСУ. “Понад два роки захищав рідну землю на різних напрямках фронту. Останній бій прийняв у складі 47-ї окремої механізованої бригади “Маґура” Збройних Сил України”, — йдеться у повідомленні.

Прощання з Андрієм Куценком відбудеться 9 липня о 12:00 на Вічевій площі у Жовкві.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності