• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові п’яний працівник автосервісу спричинив дві аварії на Mercedes клієнта та спалив його

У Львові п’яний працівник автосервісу спричинив дві аварії на Mercedes клієнта та спалив його

У Львові п’яний працівник автосервісу спричинив дві аварії на Mercedes клієнта та спалив його

Чоловік втік з місць обох ДТП

У Львові патрульні розшукали водія, який в ніч на 5 липня спричинив дві аварії та втік з місць ДТП. Виявилося — чоловік працює в автосервісі і спричинив аварії на машині клієнта, ба більше авто після аварії згоріло, повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Порушника запевнив, що вживав алкоголь вже після аварій

Вночі на четвер, 5 липня, поліція отримала повідомлення про ДТП на вулиці Зеленій — водій автомобіля Mercedes-Benz зіткнувся зі Skoda Octavia і втік з місця аварії. Втікаючи цей же водій скоїв ще одну ДТП на вулиці Луганській, зіткнувшись з Audi. Він знову не зупинився, а поїхав далі. Проте за кілька десятків метрів, авто загорілося, і як повідомили пожежники, згоріло вщент.

Тим часом до поліції звернувся власник автосервісу, який повідомив, що знає, хто винуватець ДТП. Чоловік розповів, що його 35-річний працівник взяв машину Mercedes-Benz з автосервісу без дозволу і поїхав на ній.

Коли поліція затримала водія, виявилося, що він був п’яний. Проте працівник автосервісу стверджував, що випив вже після скоєних аварій. Тест показав 1,51 проміле алкоголю в крові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності