Львівська міськрада продала два невеликі комунальні приміщення за 4 млн грн

За 4 млн Львівська міськрада продала два комунальних приміщення

Приміщення площею 54 кв. м на вулиці Дудаєва продали за 3 млн грн, а приміщення на 33 кв. м на вулиці Базарній — за 800 тисяч грн

На аукціоні у четвер, 4 липня, Львівська міськрада продала два комунальних нежитлових приміщення. Одне з них площею 54 кв. м придбав виробник м’яса за понад 3 млн грн, а інше площею 33 кв. м вдалося придбати за 800 тис. грн власнику компанії з виробництва електроенергії, йдеться на сторінках аукціонів сайту Prozorro.Продажі.

Приміщення на вулиці Дудаєва

Перше нежитлове приміщення, яке продали на аукціоні площею 54.2 кв.м розташоване на першому поверсі будинку у центрі міста на вулиці Дудаєва, 16 у Львові. Воно не є частиною пам'ятки культурної спадщини, а фізичний стан приміщення, як вказує міськрада — задовільний. В аукціоні взяв участь всього один учасник, якому й продали приміщення. ТОВ “ЛЮТУРУС” викупило лот за 3 044 445 грн.

За даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “ЛЮТУРУС” зареєстрували у Києві 8 років тому. Власницею є Олена Антоненко. Компанія надає в оренду нерухомість. Крім того, виготовляє м’ясні продукти, хлібобулочні вироби та готову їжу.

Приміщення на вулиці Базарній

Друге приміщення, що продали на аукціоні, розташоване на цокольному поверсі будинку на вулиці Базарній, 28. Лот перебуває в оренді, а його цільове призначення — для особистого користування мешканця будинку. Крім того, воно не є частиною пам'ятки культурної спадщини, а фізичний стан — задовільний.

За право придбати приміщення позмагались два учасники: ТОВ "ПФ-ОНІКС" та підприємець Ярослав Плотиця. Впродовж аукціону ціна значно зросла і за 790 001 грн його придбав Ярослав Плотиця, перебивши ставку суперника на 1 грн. Ярослав Плотиця, за даними аналітичної системи Youcontrol, є власником трьох компаній: у Києві, Маріуполі та у Стрию. Зокрема у Стрию він володіє ТОВ “МІНТАКА ЕНЕРДЖІ”, що займається виробництвом електроенергії.

Нагадаємо, нещодавно великий аукціон з продажу землі у Львові не відбувся через відсутність учасників.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності