Вимкнення світла порушує роботу львівського е-квитка

Вимкнення світла порушує роботу львівського е-квитка

Під час відключень електроенергії система е-квитка повільніше передає дані

Відключення електроенергії впливає на роботу системи е-квитка у Львові. Головна проблема полягає у порушенні зв'язку між транспортними засобами та центральною системою. Про це 5 липня повідомили на сторінці “Електронний квиток ЛеоКарт”.

Обмін даними між бортовими системами транспорту і центральним сервером відбувається через захищені APN-канали. Ці канали залежать від стабільного електропостачання та якісного інтернет-зв'язку. Коли виникають перебої з електрикою, швидкість передачі даних між валідаторами у транспорті та центральним сервером може сповільнюватися або тимчасово припинятися.

Проблеми для пасажирів:

  • Затримки з розблокуванням карток: якщо баланс картки ЛеоКарт стає від'ємним, система автоматично блокує її. Зазвичай після поповнення картка розблоковується протягом 10 хвилин. Однак через проблеми зі зв'язком ця інформація може не дійти до валідаторів вчасно, і картка залишатиметься заблокованою довше.
  • Повільна робота валідаторів: при перевірці інформації про квиток на валідаторі може спостерігатися сповільнене реагування меню та затримки у відображенні даних.

Щоб уникнути проблем, пасажирам рекомендують вчасно поповнювати баланс транспортної картки ЛеоКарт. Попри труднощі, валідації поїздок пасажирами та друк водіями разових паперових квитків з QR-кодом відбуваються у звичному режимі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності