• Головна
  • Новини Львова
  • На Львівщині директора нафтовидобувної компанії судили за несплату зарплатні працівнику

На Львівщині директора нафтовидобувної компанії судили за несплату зарплатні працівнику

У Львові судили директора нафтовидобувної компанії за несплату зарплатні працівнику

Директор допустив заборгованість у понад 64 тис. грн

Сколівський районний суд Львівської області визнав директора ТзОВ “Полісся” Андрія М. винним в умисній несплаті заробітної плати одному з працівників підприємства. Директор не сплатив понад 64 тис. грн зарплатні, йдеться у вироку, який оприлюднили 2 липня в Єдиному реєстрі судових рішень.

Девʼять місяців не платив зарплату

Андрій М. з грудня 2020 року по серпень 2021 року умисно не платив зарплату оператору із видобутку нафти й газу ТзОВ “Полісся”. У результаті чого він допустив заборгованість по заробітній платі перед вказаним працівником на загальну суму в понад 64 тис. грн.

Обвинувачений вину визнав повністю та пояснив, що дійсно він, перебуваючи на посаді директора підприємства у 2019-2021 роках, безпідставно не виплатив заробітну плату оператору із видобутку нафти й газу. Додатково вказав, що йому стало відомо про те, що фірма частково виплатила потерпілому зарплату. Шкодує, що так сталось, щиро розкаюється. Просить не застосовувати до нього додаткову міру покарання” — йдеться у вироку.

Сколівський суд визнав Андрія М. винним у вчиненні кримінального проступку та призначив йому 8,5 тис. грн штрафу. Також підсудному, який наразі працює директором ТзОВ “Бориспіль Нафтотермінал”, заборонили обіймати керівні посади строком на один рік.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності