Прикордонники на Львівщині викрили фіктивне подружжя

На “Краківці” прикордонники викрили фіктивне подружжя

Харківʼянин одружився з жінкою з інвалідністю, щоб потрапити за кордон

На Львівщині, на пропускному пункті з Польщею “Краківець-Корчова”, прикордонники викрили фіктивне подружжя. Харківʼянин одружився з жінкою, в якої є інвалідність, щоб виїхати за кордон, повідомила 2 липня пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ.

7 тис. доларів за фіктивне одруження

24-річний харківʼянин планував виїхати до Сполучених штатів Америки. Для цього він одружився з мешканкою Львівщини, у якої є інвалідність, і як супроводжувач хотів потрапити за кордон. “За розрахунками молодят, чоловік отримав статус людини, яка здійснює супровід особи з інвалідністю, а “дружина”, уродженка Львівщини, після перетину кордону, за свої послуги мала отримати 7 тис. доларів США. Під час бесіди молодята зізнались, що їхній шлюб — фіктивний” — йдеться в повідомленні ДПСУ.

Прикордонники повідомили правоохоронців про кримінальне правопорушення. Максимальне покарання, яке передбачена статтею — пʼять років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно на пропускному пункті “Грушів” прикордонники затримали подружжя, яке уклало фіктивний шлюб, щоб чоловік зміг виїхати за кордон. Тоді 20-річний мешканець Прикарпаття повинен був заплатити своїй псевдо дружині 1300 доларів, щойно перетинувши кордон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності