У Львові на Kinder Fest зібрали більше мільйона гривень на ЗСУ

У Львові на Kinder Fest зібрали більше мільйона гривень на ЗСУ

Фестиваль провели для вихованців дитячих садків разом з рідними та педагогами

В неділю, 30 червня, у Львові дошкільнята разом з батьками та педагогами зібрали понад мільйон гривень на потреби Збройних сил. Гроші збиралися в рамках заходу Kinder Fest. Гроші підуть на закупівлю дронів, повідомила пресслужба Львівської міської ради, 1 липня.

Мільйон гривень на FPV-дрони

Kinder Fest відбувався в 11 локаціях Львова. Метою події було зібрати гроші на потреби ЗСУ і водночас влаштувати дозвілля для дошкільнят. “Тут найменші змагалися під час спортивних естафет, вболівали один за одного, куштували смаколики і в такий спосіб допомагали Збройним силам України. Зібрані кошти, а саме 1 035 452 гривні, скерують на закупівлю FPV-дронів для бригад десантно-штурмових військ в межах програми “Помста Лева” — йдеться в повідомленні ЛМР.

Нагадаємо, на родинному святі у дитсадку «Вільні», що на вулиці Медової Печери, зібрали понад 100 тис. грн на допомогу військовим. Під час нього діти разом із рідними та вихователями продавали власноруч виготовлені вироби, грали в ігри та брали участь у різноманітних конкурсах. Вихованці також показали танцювальні номери, які вивчали протягом року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності