За незаконне носіння військової форми львів’янина оштрафували

Незаконно носив військову форму: судо оштрафував львів’янина

Суд призначив обвинуваченому 2 550 грн штрафу

Шевченківський районний суд Львова оштрафував Ярослава Ф. за незаконного носіння військової форми. Чоловік на розгляд справи не з’явився, однак йому призначили 2 550 грн штрафу, про це йдеться постанові, опублікованій 26 червня у Єдиному державному реєстрі.

Згідно з матеріалами справи, Ярослава Ф. помітили у військовій формі зі знаками розрізнення військовослужбовців Збройних Сил України вранці 5 березня цього року. Чоловік вдягнений у піксельне вбрання перебував у Львові по вулиці Квітки Цісик. “Носив військову форму не маючи приналежності до військової служби, чим вчинив адміністративне правопорушення,” — йдеться у постанові.

Обвинувачений на розгляд справи не з’явився

Суд визнав Ярослава Ф. винним у вчиненні адміністративного правопорушення, попри те, що обвинувачений на судове засідання не з'явився. Чоловік має сплатити штраф — 2 550 грн, а також судовий збір — 605 грн 60 коп. Крім того, суд постановив конфіскувати військову форму, яку незаконно носив обвинувачений. Постанову можна оскаржити протягом десяти днів з дня її винесення.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині суд оштрафував військовослужбовця за порушення заборони керувати автомобілем. Крім того, у Львові засудили військового до пʼяти років тюрми за те, що той не з’явився вчасно на службу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності