У Львові на кілька тисяч оштрафували водія Jaguar за втечу з місця ДТП

Вчинив ДТП і втік: у Львові судили водія Jaguar

Водій Jaguar E-Pace зіткнувся з водієм Mercedes-Benz і втік

В Шевченківському районному суді Львова розглядали справву водія Jaguar E-Pace Олександра I., який вчинив аварію у центрі Львова та втік з місця. Jaguar зіткнувся з Mercedes-Benz Sprinter, йдеться у постанові, яку оприлюднили 26 червня в Єдиному державному реєстрі.

Деталі ДТП

Аварія трапилась 13 травня, близько 15:30, на вул. Шпитальній. З постанови відомо, що працівник ТОВ “Інтеграл-Інжиніриг” Олександр I. не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого зіткнувся з водієм Mercedes-Benz. Обидва автомобілі отримали пошкодження. Винуватець залишив місце ДТП та не повідомив правоохоронців, таким чином вчинивши одночасно два адміністративних правопорушення. На суді Олександр І. повністю визнав свою провину.

Суд визнав винним Олександра I. за двома статтями адміністративного кодексу і призначив йому штраф у розмірі 4 тис. 250 грн. На постанову може бути подана апеляція.

Нагадаємо, нещодавно 20-річний львівʼянин збив жінку з немовлям і втік. Через день після ДТП, його знайшли правоохоронці. Жінка та дитина не постраждали.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності