• Головна
  • Новини Львова
  • "Львівсвітло" встановить сонячну електростанцію для безперебійної роботи критичних служб

"Львівсвітло" встановить сонячну електростанцію для безперебійної роботи критичних служб

фото умовне

Сонячні панелі на даху планують встановити до кінця літа цього року

Комунальне підприємство "Львівсвітло" встановить дахову сонячну електростанцію для забезпечення безперебійної роботи своїх диспетчерських служб. Її облаштують на вул. Лінкольна, 8. Про це 25 червня повідомили у Львівській міській раді.

Для аварійних бригад хочуть придбати електромобілі

Сонячні панелі розмістять на даху будівлі підприємства. За словами керівника "Львівсвітла" Андрія Панаса, електростанція забезпечить роботу ліфтової диспетчерської служби та диспетчерської служби зовнішнього освітлення. Це дозволить нам оперативно реагувати на звернення мешканців про застрягання у ліфтах та дистанційно керувати деякими ліфтами.

“Встановлення сонячної електростанції, найперше, має забезпечити роботу наших диспетчерських служб, зокрема ліфтової, яка приймає звернення від мешканців про застрягання у ліфтах. Навіть більше, вона може дистанційно вмикати і вимикати деякі ліфти. Також важливо, щоб стабільно працювала наша диспетчерська служба зовнішнього освітлення. А надлишок електроенергії плануємо використовувати для заряджання електромобілів, які плануємо придбати для наших аварійних бригад”, — пояснив Андрій Панас. За його словами, облаштувати дахову сонячну електростанцію планують до кінця літа цього року.

До слова, "Львівсвітло" обслуговує третину всіх ліфтів міста, забезпечує вуличним освітленням Львів і приєднані громади, а також обслуговує розподільні трансформаторні підстанції. Нагадаємо, у травні Львівська міськрада додатково спрямувала понад 100 мільйонів гривень на діяльність ЛКП “Львівсвітло”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності