У Львові 25-річний водій Volkswagen CC збив жінку: потерпіла в реанімації

У Львові 25-річний водій Volkswagen CC збив пішохідку

28-річну львів’янку госпіталізували в критичному стані з множинними переломами

25-річний львів’янин за кермом Volkswagen CC збив пішохідку. Жінку з травмами госпіталізували до реанімації. Правоохоронці встановлюють причини та обставини ДТП, повідомила пресслужба поліції Львівської області у вівторок, 25 червня.

За даними правоохоронців, аварія сталася вранці 24 червня, близько 08:40, на вулиці Науковій у Львові. 25-річний львів’янин за кермом автомобіля Volkswagen CC, збив жінку, яка переходила дорогу. Внаслідок аварії 28-річна львів’янка отримала важкі травми, через які її госпіталізували медики швидкої допомоги.

Оновлено. У пресслужбі Лікарні святого Луки журналістам LVIV.MEDIA повідомили, що потерпілу доставили до лікарні близько 09:00. Жінка була у критичному стані з важкою поєднаною травмою тіла, множинними забоями та переломами. Лікарям вдалося стабілізувати стан львів’янки, проте він досі важкий. Станом на 13:00 у вівторок, 25 червня, потерпіла все ще перебуває в реанімації.

На місце аварії прибули правоохоронці, вони відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. 25-річному водію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням водійських прав. Наразі працівники поліції встановлюють обставини ДТП.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності