Буревій пошкодив щонайменше 34 дерева у львівських парках

У Львівських парках від негоди постраждало щонайменше 26 дерев

Також комунальники розчищають стежки та прибирають наслідки негоди

У Львівських парках від негоди, яка пройшла 22 червня, зазнали ушкоджень щонайменше 34 дерева. Частину дерев повалило від сильного вітру, а частину пошкодило і їх довелось викорчовувати. Про це 24 червня повідомило Львівське комунальне підприємство “Зелений Львів”.

Парки з понівеченими деревами

У парку 700-річчя Львова постраждали 13 дерев. У Скнилівському парку вітер зламав девʼять дерев. У парку “Високий замок” впало чи понівечено пʼять кленів. Три дерева пошкоджені у парку ім. Івана Павла II. По одному дереву довелось розкрижувати та вивезти в парках “Залізна Вода”, “На Валах” та Снопківському парку.

Прибрали доріжки від повалених дерев у Левандівському та Скнилівському парках. Щодо решти парків інформацію ще уточнюють. Під час негоди попадало багато гілок. Їх почали прибирати ще в суботу. У частині парків стежки вже розчищені, знято гілки з дерев. Порізані гілки та дерева передають комунальним підприємствам, установам, школам та медичним закладам. Їх використають для опалення” — йдеться в повідомленні комунальників.

Нагадаємо, понад 400 населених пунктів на Львівщині залишились без світла через сильну грозу, яка пройшла вночі 22 червня. 155 населених пунктів були повністю знеструмлені, 263 — частково.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності