• Головна
  • Новини Львова
  • Патрульні розшукали 20-річного львів’янина на Mazda, який збив жінку з немовлям і втік

Патрульні розшукали 20-річного львів’янина на Mazda, який збив жінку з немовлям і втік

Львівські патрульні розшукали водія, який наїхав на жінку з немовлям

Порушення зафіксували камери спостереження

У Львові працівники патрульної поліції розшукали 20-річного водія Mazda, який наїхав на жінку із немовлям у колясці та втік з місця ДТП. Знайти порушника правоохоронцям вдалося завдяки записам з камер спостереження. Жінка та дитина внаслідок ДТП не постраждали, повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області у четвер, 20 червня.

За даними правоохоронців, інцидент трапився у середу, 19 червня на перетині вулиць Лукаша та Остроградських, близько 13:00. 20-річний водій Mazda, повертаючи ліворуч на перехресті зіткнувся із коляскою з немовлям, яку жінка везла тротуаром. Після зіткнення водій одразу поїхав далі. Ні жінка, ні дитина не постраждали.

На місце пригоди прибули патрульні, вони оформили матеріали розшукової автопригоди та передали їх у відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП. За допомогою записів з камер відеоспостереження правоохоронцям вдалося встановити особу водія та розшукати його. На 20-річного винуватця ДТП склали два протоколи — за порушення правил дорожнього руху та втечу з місця ДТП, а також винесли постанову за відсутність поліса обов’язкового страхування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності