У центрі Львова маршрутка збила дитину на велосипеді: хлопчик у реанімації

У центрі Львова маршрутка збила дитину на велосипеді

Дитину з-під автобуса діставали перехожі

У середу, 19 червня, на перехресті Чорновола — Городоцька у Львові, позаду Оперного театру, водій маршрутки №51 збив дитину на велосипеді. Потерпілий потрапив до реанімації. Про це повідомив журналіст LVIV.MEDIA з місця події, також фото та відео з місця аварії публікували у місцевих Telegram-каналах.

Як уточнили у поліції, під колеса маршрутки потрапив хлопчик. Дитину з-під автобуса діставали перехожі — гуртом підіймали маршрутку. На місце прибула швидка та поліція. Хлопчика госпіталізували до лікарні Святого Миколая у Львові. Наразі він перебуває в реанімації, наскільки стан дитини важкий наразі не відомий.

До слова, аварія сталася, коли на перехресті не працювали світлофори через планові вимкнення.

Хлопчик виїхав на дорогу перед маршруткою, що повертала

Як згодом додали у Львівській міськраді, за кермом маршрутки №51 перебував водій 60-річний водій. За його словами, хлопчик на велосипеді раптово виїхав на проїжджу частину, в той час коли маршрутка повертала праворуч на вулицю Городоцьку.

Ввечері 19 червня у лікарні Святого Миколая у Львові повідомили, що лікарі рятують життя постраждалому хлопчику. Його стан вкрай важкий. Та уточнили, що дитині 11 років,

Нагадаємо, нещодавно у Львові водій BMW збив 15-річного хлопця разом з дівчиною на самокаті. Крім того, поблизу Буська 13-річний велосипедист потрапив до реанімації через зіткнення з автобусом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності