У Львові судили водія, який під дією наркотиків спричинив ДТП

фото умовне

Чоловік спричинив ДТП, проїхавши на червоне світло

Шевченківський районний суд Львова судив жителя Одещини Сергія М, який у стані наркотичного сп’яніння спричинив ДТП у Львові, внаслідок якого травмувався водій постраждалого авто. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили в Єдиному державному реєстрі 17 червня.

Аварія сталася на перехресті у Рясному

Як вказано у матеріалах справи, ще 5 березня 2022 року у Львові водій автомобіля Peugeot 301 Сергій М. перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння спричинив ДТП. На перехресті вулиць Шевченка і Величковського він проїхав на червоне світло світлофора і зіткнувся з автомобілем ЗАЗ 1102. Внаслідок аварії водій ЗАЗу отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Обвинувачений визнав свою провину та уклав з потерпілим угоду про примирення. Сергій М. пояснив, що вжив наркотичну речовину за день до ДТП, не усвідомлюючи її тривалий вплив. Суд врахував щире каяття, добровільне відшкодування завданих збитків та позитивну характеристику обвинуваченого.

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання: 240 годин громадських робіт та позбавлення права керування транспортними засобами на 2 роки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності