Російський дрон влучив у Науково-дослідний інститут у Львові

влучання у Львові

Внаслідок влучання зруйнована будівля інституту

Уночі на середу, 19 червня, під час повітряної атаки Росія атакувала Львівщину п’ятьма дронами. Уламки одного із них впали на Науково-дослідний інститут у Львові. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Внаслідок влучання зруйнована будівля Науково-дослідного інституту у Львові. З опублікованих фото, видно, що сильно пошкоджено дах та другий поверх будівлі, Наразі встановлюють дані про постраждалих та масштаби пошкоджень.

Як повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький, йдеться про Державний науково-дослідницький контрольний інститут ветеринарних препаратів та кормових добавок. Уламки БПЛА зруйнували дах, стіни та перекриття 2 поверху орієнтовно на площі 800 квадратних метрів.

“Фіксуємо ще одне руйнування внаслідок нічної атаки Шахедів. Науково-дослідницький інститут у Львові”, — написав Садовий.

Нагадаємо, внаслідок цієї атаки у Малехові пошкоджено багатоповерховий житловий будинок: вибито 20 вікон. Також пошкоджено офісне приміщення. У приватному секторі вибито вікна у 5 будівлях. Крім цього, на Львівщині постраждали двоє людей, одного чоловіка госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності