• Головна
  • Новини Львова
  • Двох поліцейських з Львівщини, які насміхалися з мобілізованого, відсторонили від роботи

Двох поліцейських з Львівщини, які насміхалися з мобілізованого, відсторонили від роботи

Скрін з відео

Керівництво призначило службове розслідування через порушення етики

На Львівщині двох поліцейських, які глузували з мобілізованого чоловіка, відсторонили від роботи на час службового розслідування. Про це 18 червня повідомили у поліції Львівщини.

Під час моніторингу соціальних мереж 17 червня правоохоронці виявили відео на якому поліцейські насміхаються над чоловіками, яких вони ж і привезли у Самбірський ТЦК. Відео, на якому поліцейські глузують із мобілізованого, бо він взутий у гумаки, потрапило у Telegram-канали.

“Діям поліцейських, які не дотримувалися норм ділового мовлення та професійної етики, дозволили собі зневажливе ставлення до громадянина, буде надана за результатами розслідування. На час його проведення двоє співробітників одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини відсторонені від виконання посадових обов’язків”, — йдеться у повідомленні.

На опублікованому відео, поліцейський озвучив прізвище свого колеги, відтак стало відомо, що одним із тих, хто насміхався з чоловіків є інспектор сектору реагування патрульної поліції Іван Гурин.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності