У Львові ще одна парковка стане платною

паркомат

Там буде 10 паркомісць

У Львові на частині вулиці Куліша хочуть облаштувати місця для паркування. Про це 17 червня повідомили у Львівській міській раді.

Парковку хочуть облаштувати на вулиці Куліша на ділянці від вулиці Шпитальної до вулиці Зернової. У міськраді повідомляють, що міські автобуси, які там курсували раніше, змінили маршрут, а отже тривалий час одна з двох смуг на цьому відрізку не використовується для руху. Тож на цій частині вулиці вирішили облаштувати паркомісця. Відповідне рішення підтримала міська комісія з безпеки дорожнього руху.

“Раніше на цій смузі вулиці Куліша курсували міські автобуси. Але поступово маршрути змінювали рух і зараз всі вони курсують через площу Різні – проспект Чорновола. А виокремлена смуга зараз ніяк не використовується. Організувати там двосторонній рух недоцільно, оскільки вся вулиця Куліша одностороння в напрямі до центру міста. Натомість буде можливість використати цей простір раціональніше та облаштувати в центральній частині міста додаткові паркомісця”, - зазначив заступник керівника управління безпеки та вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка. 

Попередньо, на цій ділянці вулиці Куліша можна облаштувати близько 10 паркомісць.

Нагадаємо, міська рада Львова програла суд за оренду парковки на вулиці Зеленій. Господарський суд Львівської області не задовольнив позов Львівської міської ради проти товариства з додатковою відповідальністю “Пластик” на повернення земельної ділянки на вул. Зелена, 149. Попередній договір оренди був підписаний у 2016 році й закінчився у 2021 році. Міська рада вирішила його не продовжувати, однак суд вирішив, що угода про оренду продовжена автоматично.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності