На Одещині прикордонники виявили у вантажівці з зерном 41 схованого ухилянта

На Одещині прикордонники виявили у вантажівці з зерном 41 схованого ухилянта

Чоловіки намагалися нелегально перетнути кордон

На Одещині прикордонники зупинили вантажівку, яка перевозила групу з 41 особи, які хотіли нелегально виїхати за кордон. Про це 14 червня повідомили у Держприкордонслужбі.

У вантажівці були ухилянти з 12 регіонів країни

За даними прикордонників у вантажівці, в якій повинні були перевозити зерно, виявили 41 ухилянта. Водій зерновоза намагався нелегально переправити чоловіків до кордону. На всіх них прикордонники склали протоколи про адміністративні правопорушення.

Двом особам, причетним до організації спроби незаконного переправлення людей, загрожує кримінальна відповідальність.

Претендент на новий (анти)рекорд: замість зерна віз 41-го порушника

😱Претендент на новий (анти)рекорд: замість зерна віз 41-го порушникаПрикордонники на Одещині зупинили фуру з 41 «пасажиром». Водій зерновозу перевозив зовсім не зерно, а групу порушників до кордону. «Туристами» виявилися представники 12-ти різних регіонів країни. На порушників складено адмінпротоколи, а що стосується двох фігурантів, причетних до організації незаконного переправлення, їм загрожує кримінальна відповідальність.

Posted by Державна прикордонна служба України on Friday, June 14, 2024

Нагадаємо, 10 червня 32 ухилянти на вантажівці прорвали кордон з Угорщиною. Раніше, на Закарпатті викрили чоловіка, який допомагав ухилянтам потрапляти за кордон. Переправник спочатку селив втікачів у своєму готелі, а потім особисто віз їх до кордону. Така послуга коштувала вісім тисяч доларів з людини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності