• Головна
  • Новини Львова
  • У “Домівці врятованих тварин” з’явилося лисеня, яке мисливець продавав на притравку собак

У “Домівці врятованих тварин” з’явилося лисеня, яке мисливець продавав на притравку собак

Лисеня

Лисеня продавали на сторінці у соцмережі. Тепер його полікують та випустять на волю

У Львові у “Домівці врятованих тварин” з’явилося лисеня, яке знайшов мисливець та продавав його на притравку. Про це 12 червня повідомив директор “Домівки врятованих тварин” Орест Залипський.

Як йдеться у повідомленні, мисливець знайшов лисеня, забрав його до себе і мав намір продати на притравку. Він виставив його на продаж у групі у Facebook “Мисливці Волині”.

“На щастя, небайдужа жінка врятувала лисеня, викупивши його і передавши з Луцька до нас. Зараз цей малюк на карантині. Він дуже переляканий і лише починає адаптуватися до нових умов. Ми віримо, що майбутнє лисиці повинно бути у дикій природі, куди його випустять після повного одужання”, — написав Орест Залипський.

Нагадаємо, у “Домівці врятованих тварин” 13 та 14 червня безкоштовно вакцинуватимуть від сказу й інших вірусних захворювань та чипуватимуть тварин. Ці ветеринарні послуги йдуть пакетом. Першочергово вакцинуватимуть та чипуватимуть тварин внутрішньо переміщених осіб. Обмежень на кількість тварин на одного власника немає, проте просять попередньо зареєструватися.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності