На війні загинув фехтувальник зі Львова Ростислав Лівач

Ростислав Лівач

Ростислав Лівач був переможцем та багаторазовим призером чемпіонатів Львівської області

6 червня на війні з російськими окупантами загинув 37-річний львів'янин Ростислав Лівач — кандидат у майстри спорту з фехтування на шаблях, учасник Всеукраїнських змагань, переможець та багаторазовий призер чемпіонатів Львівської області. Про це 12 червня повідомили у Відділенні НОК України у Львівській області.

Після закінчення школи №59 Ростислав Лівач навчався у Львівському державному університеті фізичної культури. Там здобув кваліфікацію бакалавра та спеціаліста з олімпійського і професійного спорту, повідомляють на сторінці Федерації фехтування у Львівській області.

“Був хорошим, дисциплінованим студентом, добрим і відкритим у стосунках з друзями та викладачами. З початком повномасштабного вторгнення російських загарбників в Україну, упродовж двох років захищав рідну землю в складі штурмової бригади ЗСУ”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 10 червня стало відомо, що від важкого поранення внаслідок російського обстрілу КАБами на фронті загинув український військовий фотограф Арсен Федосенко.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності