У Львові судили жінку за падіння п’яної 15-річної доньки з вікна

Суд оштрафував львів’янку за падіння 15-річної дочки з вікна

Марії П. призначили штраф за невиконання батьківських обов’язків, однак на жінку ймовірно чекає жорсткіше покарання

Сихівський районний суд призначив Марії П. штраф за невиконання батьківських обов’язків, а саме падіння її дочки з вікна, в той час, коли матір не була вдома. Однак, у ході розгляду матеріалів про адміністративне правопорушення суддя виявила обставини, які можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, йдеться у окремій постанові суду, оприлюдненої у понеділок, 10 червня.

Матір була п’яною, коли донька випала з четвертого поверху

За даними справи, 12 березня цього року у Львові 15-річна дівчина випала з четвертого поверху будинку, перед чим випивши алкогольний напій Revo: “Через надмірну кількість випитого спиртного напою стала погано себе почувати, у результаті чого нахилилася на вікні та не втримавши рівновагу впала”. Потерпілу дитину доставили до лікарні та виявили важкі травми, зокрема перелом тазу у трьох місцях.

“Отже, у даному випадку, можливі ознаки кримінального правопорушення” — зазначили у постанові.

Попри наведені обставини, органами поліції відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені не були та досудове розслідування не проводилося. “Наведене залишилось поза увагою органу поліції, та як встановлено під час розгляду справи, відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вказаними відомостями внесеними не були та досудове розслідування не здійснюється,” — зазначили у постанові.

Суддя Галина Шашуріна постановила інформувати про можливі ознаки кримінального правопорушення у даній справі керівництво ГУ Нацполіції у Львівській області та Львівської обласної прокуратури для прийняття процесуальних рішень у межах їхньої компетенції.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності