У Львові 21-річна дівчина розбила скло в шести автомобілях

У Львові 21-річна дівчина розбила скло в шести автомобілях

Поліцейський затримав зловмисницю по гарячих слідах

В суботу, 8 червня, приблизно о 4:00, у Львові затримали 21-річну дівчину, яка розбила скло в шести автівках. Її, у позаробочий час, затримав інспектор з відділу звʼязків із громадськістю, який з власної квартири почув про крики на вулиці і пішов шукати винуватицю інциденту. Про це повідомила пресслужба Патрульної поліції.

Шість пошкоджених автівок

За інформацією правоохоронців, інцидент відбувся на вул. Якова Головацького. Очевидці понівечення автомобілів описали людину, яка це зробила, і вказали напрямок куди вона попрямувала. “Поліцейський побіг шукати згадану особу. На одній із сусідніх вулиць він виявив 21-річну дівчину схожу за описами. Під час затримання, вона зізналась у скоєному”, — йдеться в повідомлення Патрульної поліції. Власники автівок Ford, ВАЗ, Peugeot, Volkswagen, Renault та Fiat уже написали заяви. До слова, про мотиви злочину правоохоронці не повідомили.

Нагадаємо, нещодавно у Львові вантажівка на смерть збила літню жінку на вул. Липинського. Жінка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Внаслідок наїзду жінка загинула на місці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності