10 червня у центрі Львова проведуть масштабну дератизацію

У Львові на проспекті Черновола проведуть дератизацію території

Навколо просп. Чорновола, 2 завелось багато гризунів, через недбалу поведінку ромів, які скупчуються поблизу сміттєвих контейнерів

Держпродспоживслужба 10 червня проведе дератизацію  на проспекті Чорновола, 2, у Львові, через появу гризунів. Щурі та миші зʼявились на відкритій території проспекту через дії ромів, які скупчуються в занедбаній будівлі поблизу сміттєвих баків. Про це 7 червня повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Занедбана приватна будівля і сміттєві баки

За інформацією міської ради, приватна будівля, в якій регулярно скупчувались роми, знаходиться в занедбаному стані. “Патрульна поліція посилить патрулювання території, щоб тут не було скупчення ромів, які риються у смітниках і витягують з них відходи, або приносять свої, а потім тут залишають” — йдеться в повідомленні ЛМР. Також Держпродспоживслужба обробить відкриту територію і паралельно власник сміттєвих баків, компанія “Грінера”, продезінфікує свої контейнери повторно. До того ж власник приватної будівлі попередньо погодився на очищення його будівлі.

До слова, проспект Чорновола, 2 — це історична частина Львова й усі рішення приймались за згодою управління охорони історичного середовища.

Нагадаємо, власник торгової мережі “Євротек” хоче викупити у Львівської міської ради земельну ділянку в історичній частині міста під будівництво нового закладу торгівлі. На цій ділянці розташований аварійний будинок, частина якого обвалилася.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності