• Головна
  • Новини Львова
  • Учні молодших класів львівських шкіл можуть безкоштовно займатися плаванням на канікулах

Учні молодших класів львівських шкіл можуть безкоштовно займатися плаванням на канікулах

фото умовне

Займатися плаванням можна у 17 шкільних басейнах у різних районах міста

Під час літніх канікул учні 2-4 класів шкіл Львівської громади, де є басейни, матимуть можливість безкоштовно відвідувати заняття з плавання. Про це повідомили у Львівській міськраді.

Батькам потрібно зареєструвати дитину та надати медичну довідку

Для того, щоб дитина могла долучитися до таких занять, батькам потрібно лише заповнити реєстраційну форму та надати медичну довідку з дозволом на заняття у басейні. Також діти повинні мати відповідний одяг і спорядження для плавання. Безкоштовні уроки плавання для молодших школярів вперше провели під час весняних канікул. Ініціатива виявилася успішною, тож її вирішили продовжити й влітку. За словами начальника управління освіти Андрія Закалюка, навесні такі заняття відвідували близько 300 дітей.

“Заняття з плавання будуть відбуватися для учнів 2-4 класів. Діти матимуть можливість безкоштовно плавати у 17 навчальних закладах міста. Буде сформовано 4 групи, які будуть займатись за графіком: понеділок-середа та вівторок-четвер”, — пояснив Андрій Закалюк.

Цього літа заняття триватимуть з 24 червня до 1 серпня. Діти будуть займатися групами за графіком у шкільних басейнах у різних районах міста під наглядом кваліфікованих інструкторів. Обрати басейн для відвідування та зареєструватися можна тут.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності