У Львові водій збив велосипедиста і втік: поліція розшукує чоловіка

ДТП у Львові

ДТП сталась на вулиці Шевченка неподалік перехрестя із вулицею Левандівською

У Львові правоохоронці розшукують водія, який збив 32-річного велосипедиста та втік з місця аварії. Про це 7 червня повідомили у поліції Львівщини.

Постраждалий у лікарні

За даними правоохоронців, у четвер, 6 червня, близько 10:35 на вулиці Шевченка, 120 у Львові невідомий водій невстановленого авто чорного кольору наїхав на 32-річного жителя Тернопільської області, який їхав на велосипеді. Водій легковика втік з місця ДТП. Внаслідок аварії потерпілий чоловік отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували. Наразі поліція розшукує втікача та транспортний засіб на якому він вчинив ДТП.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Водієві, який втік, загрожує максимальне покарання у вигляді обмеження волі до 3 років з позбавленням права керувати транспортом на такий самий термін.

Правоохоронці встановлюють особу зловмисника та з’ясовують, де зараз він та його автомобіль. Усіх, хто володіє інформацією про цю ДТП, просять повідомити на спецлінію 102 або у найближчий відділ поліції.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності