• Головна
  • Новини Львова
  • Львівська міськрада відмовилась виділяти податківцям ще 2,4 млн грн на марки та конверти

Львівська міськрада відмовилась виділяти податківцям ще 2,4 млн грн на марки та конверти

Головне управління ДПС у Львівській області

Комісія фінансів не погодила виділення додаткових коштів на поштові витрати податкової служби

У середу, 5 червня, комісія фінансів та планування бюджету Львівської міськради не погодила виділення ще 2,4 млн грн Головному управлінню ДПС у Львівській області на оплату послуг поштового зв’язку. Йдеться про закупівлю марок та конвертів для податкової служби.

За ці кошти хотіли закупити марки та конверти, які потрібні для надсилання повідомлень про сплату місцевих податків. Щорічно на такі потреби виділяли 2 млн грн, однак цього року податківці запросили більше – 3 млн 400 тис. грн. На початку травня, комісія вже виділяла на ці потреби 1 млн грн, однак цього разу відмовилася додати решту суми.

Комісія пропонує надсилати електронні повідомлення замість паперових

Голова комісії Наталія Шелестак зазначила, що потрібно шукати альтернативні шляхи надсилання повідомлень платникам податків, щоб зекономити кошти з міського бюджету на поштовий зв’язок. Члени комісії наголосили, що це було б набагато зручніше надсилати податкові повідомлення через застосунок “Дія” або на електронну пошту.

“Ми зараз це питання перенесемо. Будь ласка, організуйте нам зустріч із керівництвом, бо я якщо чесно не розумію, можливо ми знайдемо якийсь більш дешевший для бюджету варіант, бо ми мусимо щось робити, щоб не викидати такі гроші”, — пояснила голова комісії Наталія Шелестак.

Комісія вирішила поки що відкласти це питання і зустрітися з керівництвом податкової служби, щоб обговорити можливі варіанти. Вони хочуть знайти рішення, яке буде зручним для платників податків і водночас дешевшим для бюджету міста.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності