П’яний водій запропонував 20 тисяч хабаря поліції: суд оштрафував чоловіка

Водія із Львівщини оштрафували за спробу підкупити патрульних

Чоловікові призначили штраф такого ж розміру як хабар. Крім того, конфіскували неправомірну вигоду в дохід держави

Галицький районний суд Львова оштрафував водія, який пропонував хабар у 20 тисяч грн патрульним, аби уникнути відповідальності за п’яну їзду. Чоловікові призначили штраф понад 20 тис. грн, а також конфіскували хабар в дохід держави. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили 31 травня у Єдиному державному реєстрі.

Як йдеться у вироку, мешканець села Сороки-Львівські, що у Львівському районі, 15 лютого цього року патрульна поліція зупинила Романа С. за кермом ВАЗ за порушення правил дорожнього руху і виявила у нього ознаки алкогольного сп’яніння. “У подальшому, працівниками патрульної поліції за допомогою технічного пристрою “Drаger” було проведено тест на стан алкогольного сп`яніння, яким зафіксовано 0,99 проміле, при допустимій нормі 0,2 проміле,” — йдеться у вироку.

Водій залишив хабар в авто поліції

Намагаючись уникнути відповідальності, Роман С. запропонував поліцейським 20 000 грн хабаря. Попри попередження про кримінальну відповідальність, він залишив гроші на задньому сидінні службового авто поліцейських.

Суд, врахувавши каяття підсудного та те, що у нього є неповнолітня дитина, призначив йому покарання у вигляді штрафу 20 400 грн. Гроші, які були предметом неправомірної вигоди, також конфіскували в дохід держави. На вирок ще можна подати апеляцію протягом 30 днів з його проголошення.

Нагадаємо, нещодавно Бродівський районний суд оштрафував чоловіка, який пропонував хабар патрульним, щоб уникнути покарання за п’яну їзду.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності