На Львівщині чиновниця незаконно перереєструвала 11 квартир на нових власників

На Львівщині чиновниця незаконно перереєструвала 11 квартир на нових власників

Державна реєстраторка завдала громаді понад 200 тис. грн збитків

Державній реєстраторці однієї з міськрад Львівщини повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем. Чиновниця за хабар незаконно перереєструвала 11 квартир на інших власників. Реєстраторці загрожує до трьох років позбавлення волі, повідомила пресслужба поліції Львівської області у понеділок, 3 червня.

За даними правоохоронців, 31-річна мешканка Золочева вирішила заробити, скориставшись своїм службовим становищем. Перебуваючи на посаді державної реєстраторки міськради вона за хабар незаконно змінила дані у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

“У період з грудня 2021 року по лютий 2022 року державний реєстратор незаконно зареєструвала права власності на 11 квартир в с. Солонка за фізичними особами без належних для цього правових підстав“, — йдеться у повідомленні Львівської обласної прокуратури.

Такими діями реєстраторка завдала бюджету територіальної громади збитків на понад 200 тис. грн. Слідчі повідомили зловмисниці про підозру у зловживанні повноваженнями. Їй загрожує до трьох років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності