Борчиня зі Львова Марія Орлевич стала чемпіонкою Європи

Марія Орлевич

Ще одна львів’янка Манола Скобельська стала срібною призеркою чемпіонату

Спортсменки зі Львівщини стали найсильнішими на Чемпіонаті Європи із боротьби. Про це 23 травня повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

У Баку з 20 по 26 травня триває чемпіонат Європи з боротьби серед дорослих до 23 років. У різних вагових категоріях та стилях боротьби змагалися близько 400 найкращих молодих спортсменів з 32 країн. Фінали змагань відбулися 23 травня.

У фінальному змаганні борчиня Марія Орлевич зі Львова перемогла німкеню Лауру Целін Кюн з рахунком 6:0 та стала чемпіонкою Європи.

А львів'янка Манола Скобельська у фіналі поступилася нейтральній спортсменці Єлізаветі Пєтляковій з рахунком 5:9 та стала срібною призеркою чемпіонату.

Марія Орлевич змагалася у ваговій категорії до 76 кг. У кваліфікації наша борчиня перемогла спортсменку з Угорщини 10:0, а далі здолала суперницю з Туреччини з рахунком 3:2 і вийшла у фінал чемпіонату Європи.

Манола Скобельська виступала у ваговій категорії до 68 кг. У кваліфікації спортсменка перемогла представницю Молдови з рахунком 8:2. А в сутичці за вихід у фінал поборола представницю Угорщини з рахунком 2:0.

Нагадаємо, у жовтні Манола Скобельська здобула бронзову нагороду чемпіонату світу в Албанії, перемігши росіянку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності