• Головна
  • Новини Львова
  • Будівництво безбар'єрної доріжки в Шевченківському гаю обійдеться у понад 3 млн грн

Будівництво безбар'єрної доріжки в Шевченківському гаю обійдеться у понад 3 млн грн

Шевченківський гай

Загальна протяжність доріжки становить понад 1 кілометр

Музей народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького оголосив тендер на будівництво нової доступної експозиційної доріжки на території Музею на вул. Чернеча Гора 1, йдеться на сайті системи ProZorro

Роботи з будівництва мають завершити до кінця цього року

Аукціон стартує 3 червня, а очікувана вартість закупівлі становить майже 3,3 млн грн. Підрядник, який стане переможцем тендеру, повинен завершити роботи до кінця цього року. Як вказано у закупівлі, йдеться про будівництво нової доступної експозиційної доріжки на території Музею народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького на вул. Чернеча Гора 1. А також будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг та вирівнювання поверхонь.

У квітні, комісія фінансів та планування бюджету Львівської міськради погодила виділення 500 тис. грн на будівництво цієї доріжки. За словами голови комісії Наталії Шелестак це необхідно для того, щоб місто було максимально доступним та комфортним для військових, які повернулися з війни із тілесними ушкодженнями та пересуваються на кріслах колісних. Тому безбар’єрний доступ вирішили облаштувати не лише у комунальних установах чи готелях, а й в парках, музеях та інших місцях відпочинку і дозвілля.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності